73. Liftar

Liftar finns i flera olika utföranden som kan delas upp i följande grupper:

Pelarlift: En liten självgående lift som passar perfekt för trånga utrymmen där underhållsarbeten ska utföras. Genom små mått och låg vikt kan de transporteras på vanligt släp efter personbil. Passar bäst inomhus men på bra underlag som betong eller asfalt även utomhus. Denna modell har även vita däck som ej färgar av sig på känsliga golv.

Saxlift, inomhus: Samtliga är självgående och passar för alla yrkesgrupper inom bygg och industri. Alla har vita däck för skydd av känsliga golv. Dessa modeller kan även användas utomhus med bra underlag som betong eller asfalt.

Saxliftar, utomhus: Denna typ finns i tre utföranden: självgående 4-hjulsdriven med dieselmotor och självgående 4-hjulsdriven kombinerad med batteri och dieselmotor som möjliggör användande även inomhus. Dessutom en icke självgående monterad på släp för flytt med personbil.

Släpvagnsliftar: Denna modell kallas ofta för skylift och bogseras efter personbil. Alla släpvagnsliftar har hjuldrift för förflyttning inom arbetsplatsen och drivs med 220 V. Saknas ström finns bensindrift eller eldrift till en del modeller.

Billiftar: Samma princip som en släpvagnslift men här har du liften monterad på en bil, mycket smidigare att ställa upp jämfört med att backa med en släplift, du kan också färdas med den i enlighet med gällande hastighetsbegränsningar på våra vägar. Med en släpvagslift gäller andra betämmelser.

Bomliftar: Finns i två typer. Vikbomslift passande vid trånga utrymmen eller rak bomlift för de höga höjderna. En bomlift kan köras både från marken samt ifrån korgen, tack vare sin höga vikt behöver den ej stödben och kan därför köras med personer i korgen.

Vårt produktutbud