Tungmekaniker sökes

Publicerad: 20/8, 2022

Tungmekaniker

LB Maskiner Sverige AB
Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Kommun: Gävle

Kvalifikationer

Om jobbet
Till vår depå i Gävle söker vi nu en självgående Tungmekaniker (inriktning entreprenadmaskiner) med stort engagemang och driv till våran verkstad. Vi arbetar med allt från mindre handmaskiner till större grävare. Resor i jobbet förekommer då vi jobbar över större geografiska områden, Du kommer jobba nära nuvarande arbetsledning och kommer hjälpa till med planering, orderhantering, fakturering. Vi har perioder då beläggningen är hög så att kunna hantera stress ser vi som en viktig egenskap. Övertidsarbete kan förekomma. Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande.

Som person är du positiv och utåtriktad men även lugn och stabil. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs.

Då du är LB Maskiners ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. I ditt arbete som Tungmekaniker/Servicetekniker är du kvalitetsansvarig för det arbete som utförs.

Kvalifikationer:
· B-körkort är ett krav, E-kort, Truck & Skylift är meriterande
· Genuint intresse för maskiner, tekniskt intresserad
· Datorvana
· Meriterande med erfarenhet inom hydraulik och tunga fordon
· Meriterande med kunskap inom el och starkström

Bifoga CV, löneanspråk och eventuell uppsägningstid från befintlig arbetsplats.
Vi intervjuar och gör löpande urval under hela ansökningsprocessen.

Om LB Maskiner:
LB Maskiner är ett uthyrningsföretag inom bygg och industrisektorn med egna depåer i Gävle och Uppsala, Vi jobbar i hela Gästrikland och Uppland. Vi strävar alltid efter att hålla marknadens bästa service och tillgänglighet.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Kontakt

Vårt produktutbud