Borlänge stängs. Ny depå i Sandviken.

Publicerad: 3/2

Omstruktureringar inom LB Maskiner
 

Borlängedepån

LB maskiner har tagit beslut om att lägga ned depå Borlänge. Depån har länge brottats med lönsamhetsproblem och samtidigt har delar av personalen nyligen aviserat uppsägningar. Den sammantagna bilden av utvecklingen har gjort att vi tagit beslutet att avveckla depån. Vi kommer att driva vidare delar av hyresparken på idag uppstartade projekt, allt i samråd med önskemål från kund.Från åttonde februari finns depån i Borlänge endast öppen för återlämning av hyrda maskiner, vi ser att det är viktigt att kund ej blir lidande så personal kommer att finnas på plats för dessa returer.Vi kommer även att ha depån bemannad av personal gällande service av nuvarande pågående hyror av fasta produkter såsom bodetableringar / bygghissar mm. för att kund skall kunna få den fina service vi är känd för att ge. Men inga nya maskiner kommer att kunna hyras från depå Borlänge från och med åttonde februari. Vi kommer senare under veckan skicka ut kompletterande information till alla våra kunder i Dalarna hur vi som leverantör ska fasas ut.

Ny depå

Det är även ett för oss strategiskt viktigt beslut då vi samtidigt är glada att få meddela att vi tagit beslutet om att öppna en ny depå på annan ort.
LB kommer under våren 2021 att öppna en ny hyresdepå i Sandviken beläget i Lövbackens industriområde. Adress Mullervägen 16, 81193 Sandviken.
Den nya depån kommer att ha ett komplett hyrsortiment. Om någon maskin saknas så kommer vi även att kunna stötta på ett snabbt och bra sätt från vår moderdepå i Gävle där vi idag har ett mycket stort sortiment att kunna backa upp depå Sandviken med. Genom denna omstrukturering ser vi att vi får bättre synergier mellan våra depåer Gävle / Uppsala / Sandviken.
Turbilar kommer att finnas till kund, hur dessa kommer att gå meddelar vi i kommande mail.
Från vilket datum som det går att hämta ut maskiner i denna nya depå i Sandviken ber vi att få återkomma om, men fram till dess så är ni välkomna att precis som tidigare ringa Gävledepån.

 

Med Vänliga Hälsningar

Ledningen LB Maskiner i Sverige AB

Vårt produktutbud